Potamnio i Viber; Ako volite tamno sučelje, sada ga možete aktivirati i na Viberu

Viber je jedna od najpopularnijih mobilnih aplikacija za dopisivanje, audio i video pozive te razmjenu multimedijalnih datoteka. Nedavno je Viber predstavio i novo, osvježeno korisničko sučelje kojeg nisu svi korisnici prihvatili s oduševljenjem.

Naime, Viber je svoje dotadašnje ljubičasto sučelje zamijenio bijelim s tek di kojim ljubičastim detaljem. Bijela boja sučelja tijekom noćnog dopisivanja stvarala je probleme dijelu korisnika, a pogotovo vlasnicima mobitela s velikim zaslonima, jer je u njihovom slučaju zaslon previše blještao što je smetalo očima korisnika.

Sada koji tjedan kasnije, Viber je dodao opciju kojom se bijela boja korisničko sučelja može zamijeniti crnom, odnosno dodao je Dark Mode. Da bi se dotična opcija mogla uključiti najprije je potrebno preuzeti najnoviju inačicu aplikacije na mobilni uređaj, a potom u postavkama uključiti Dark Mode (Settings – Appearance).

Najnovija inačica Vibera za Android uređaje je 10.2.0.3 i može se preuzeti na Google Playu. Korisnici Appleovih uređaja, morat će se strpjeti još dva tjedna, barem tako navode viberovci na svojem službenom Twitter profilu, prenosi Bug.

Ako još ne pratite Antenu Zadar na Viberu, učinite to – ovdje

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...