PreCjednica dolazi u Bure Centar?!

Ovu subotu, 16. ožujka, posjetitelji Bure Centra imat će priliku družit se s Kolindom. Ali, da  ne bi  bilo zabune, nije to ‘ona’ Kolinda, naša predsjednica, nego preCjednica Kolinda – aka Marijana Perinić, poznata stand up komičarka koja će vas u ulozi preCjednice nasmijati do suza.

To je ujedno i prvo događanja na prvom „Điru do Bure Centra“ što je naziv za jednu subotu u mjesecu kada Bure Centar, trgovački centar u Biogradu na Moru, priprema odlične popuste i događanja za svoje posjetitelje. Prvi Đir je upravo u ovu subotu, 16. ožujka, a Marijana je počasna gošća.

Pozdravni govor preCjednice Kolinde počinje u 18:00 sati, a nakon njega Marijana vas poziva na žensku ćakulu u Biscottin cake bar na prvom katu Bure Centra. Bit će to prava ćakula na kojoj ćemo raspravljati o muško ženskim odnosima, stand up-u, Marijaninoj knjizi „JESI ON LINE?“ i o svemu zanimljivom i ženama i muškarcima. Müller i Pepco pobrinuli su se za odlične nagrade koje možete osvojiti u „preCjedničinom izazovu“ na kojem ćemo provjeriti vaše znanje o aktualnim političkim zbivanjima.

Od 18:00 sati tu su i zabavna događanja za djecu. Svi roditelji koji se pridruže ženskoj ćakuli u Biscottin cake baru mogu se opustiti jer će se za djecu pobrinuti naše tete čuvalice u igraonici.

Tijekom cijele subote u trgovinama Bure Centra vas očekuju i odlični popusti. Više informacija potražite na www.bure-centar.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...