Pred završetak regularnog dijela domaćeg prvenstva ozlijeđen Luka Žorić!

Zadarski košarkaši danas putuju na gostovanje kod sinjskih Alkara u sklopu 18. kola HT Premijer lige. Utakmica je to koja će poslije svih nedavnih događanja biti nova idealna prilika za momčad kako bi se pronašla dodatna motivacija i elan za ono što slijedi; završetak regularnog dijela domaćeg prvenstva i dokvalifikacijska serija sa poraženim finalistom ABA 2 doigravanja.

Od trenera Nazora mogli smo čuti postojeće stanje stvari u ekipi i na koji način pristupiti ovoj utakmici.

“Pred nama je jedno tradicionalno teško gostovanje. Težak zalogaj. Utakmica je to koja nam treba da jednom borbenošću i zajedništvom pređemo u ovih mjesec dana koliko će nam trebati vremena da saznamo protivnika u doigravanju. Očekujem da ovu utakmicu shvatimo kao da igramo protiv Reala iz Madrida.” – poručio je Nazor.

O podcjenjivanju pojedinih momčadi u ovoj sezoni, upravo sada više nego ikad mogla se izvući pouka kako ne postoje lagane utakmice i da u sportu uvijek treba težiti maksimalnom zalaganju na i izvan terena.

“O Alkaru mogu reći kako su izrazito skakačka ekipa u što smo se uvjerili i u prvoj utakmici s njima na Višnjiku. Imaju atletične igrače i dobre šutere.”  – istaknuo je trener i nastavio…

“Sada kada igramo jednom tjedno prebacili smo se na drugi režim treninga i to ćemo iskoristiti da se pripremimo za špicu sezone, a to su kvalifikacije za ostanak u ABA ligi što nam je cilj.”

Hendikep Zadra u ovoj utakmici biti će izostanak Luke Žorića koji je na jučerašnjem treningu osjetio bol u preponama i tek danas će nakon pregleda biti poznato o kakvoj se točno ozljedi radi.

Foto: KK Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...