PREOKRET Daruvarac prijavio mladića za pokušaj nanošenja teških ozljeda, ovaj njega za napad zbog komentara na društvenim mrežama

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Prijetnja“ na štetu 24-godišnjaka.  Nakon završetka kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Naime, jučer 30. ožujka oko 18 sati u Zadru na predjelu Borika, na terasi caffe bara došlo je do verbalnog sukoba i naguravanja u kojem su sudjelovale dvije muške osobe u dobi od 24 i 32 godine, nakon čega je 24-godišnjak pristupio u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je tom prilikom 32-godišnjak uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah, a kao motiv se navode objave koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao 32-godišnjak.

Po zaprimljenoj prijavi, ubrzo je uhićen 32-godišnjak te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Tijekom provođenje kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je u prisutnosti svog odvjetnika na zapisnik podnio kaznenu prijavu zbog kaznenih djela „Prijetnja“, „Lažno prijavljivanje kaznenog djela“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju u kojima kao počinitelja navodi 24-godišnjaka.

Policijski službenici nastavljaju sa provođenjem kriminalističkog istraživanja u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih uz navedeni događaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...