krađe diljem županije

Provaljeno u brod, trgovine, marinu i dvije kuće

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

S četvrtka na petak u ulici Ivana Mažuranića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 41-godišnjaka, odakle je otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S  petka na subotu u Novigradu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovini trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S petka na subotu u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je provalio u ograđeni prostor marine (suhog veza) u vlasništvu 31-godišnjaka, odakle je sa brodica otuđio dva GPS uređaja, dva mjerna uređaja, dva poklopca vanbrodskih motora te druge dijelove opreme za glisere. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U proteklih desetak dana u Mandrama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka, odakle je otuđio televizor, pokretnu klimu i keramičku ploču za kuhanje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U proteklih sedam mjeseci u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 43-godišnjaka, odakle je otuđio dva televizora. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar