Provaljeno u kuće u Pakoštanima i Bibinjama, ukraden alat i tende

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je početkom mjeseca u Pakoštanima provalio u kuću 36-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio ručnu brusilicu i zračni kompresor, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv 34-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. Također ga se sumnjiči da je prošle godine, na ime izvođenja građevinskih radova, od 56-godišnjakinje primio novčani iznos, a da ugovorene radove nije izvršio. Protiv 34-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prijevare.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je početkom mjeseca veljače u Bibinjama iz kuće u vlasništvu 86-godišnjaka otuđio tendu, vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Također ga se sumnjiči da je i tijekom 2015.godine iz kuće 86-godišnjaka otuđio tendu, vrijednu iznad tisuću kuna, kao i da je tijekom 2014. godine iz dvorišta kuće 86-godišnjaka otuđio metalnu klupu i dijelove satelitske antene. Protiv 36-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađa.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...