Stiže nam Split; Trener Nazor: “Idemo isprati gorak okus poslije naše slabe igre i poraza”

Nastavlja se natjecanje u HT Premijer ligi. Nakon što je Zadar (iznenađujuće) izgubio u Osijeku u prethodnom kolu (a i Cibona još iznenadnije s Goricom), momčad s Višnjika u 17. kolu dočekat će Split.

– Trebamo svakako na određeni način isprati gorak okus poslije naše slabe igre i poraza u Osijeku – kaže Ante Nazor.

Utakmicu sa Splitom trener zadarske momčadi „spojio“ je s onom koja će uslijediti u nedjelju, s Igokeom u ABA ligi.

– Radi se o tomu da sa Splitom trebamo odigrati u punom angažmanu i tako ući i u nedjeljnu utakmicu koja nam u ABA ligi puno znači.

U HT Premijer ligi Zadar je s Cibonom na diobi prvoga mjesta i tek treba vidjet kako će se rasplesti taj dvoboj, tko će u dogravanje s „jedinice“, dok je u ABA ligi iz zadarskoga kuta sve jasno.

– Pobjeda s Igokeom nama bi donijela otklon od kvalifikacija i zadržavanje statusa.

Naravno, prije Igokee valja se sudariti sa Splitom.

– Poslije promjene trenera (otišao Vladimir Anzulović, preuzeo Ante Grgurević, pr. a.) Split se konsolidirao. Prije sezone imao je značajnih ambicija, poslije stanovitih poteškoća, ali kako god, kad igraju Zadar i Split, to je dalmatinski derbi pa, eto, pozivam publiku, da dođe vidjeti tu utakmicu – zaključio je Ante Nazor.

Zadar i Split igrat će u petak (20 sati), prodaja ulaznica bit će na dan utakmice na blagajni Višnjika od 10 sati do početka treće četvrtine. Cijene uobičajene, 30 kuna za tribine, 40 za prsten, teleskop i press tribinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...