očekuje se izvješće o provedenim nadzorima

Sutra sjednica Upravnog vijeća na kojoj će se raspravljati o potezima ravnateljice Vesne Burčul

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Predsjednica Upravnog vijeća, Marina Dujmović Vuković, kazala je da je ministrica Nada Murganić sazvala njegovu sjednicu kako bi se raspravilo o potezima Vesne Burčul, ravnateljice zadarskog Centra za socijalnu skrb.

– Sukladno prijedlogu ministrice Murganić, sazvana je sjednica Upravnog vijeća za ponedjeljak, 4. ožujka u 10 sati. Očekujemo da ćemo do tada dobiti izvješće o provedenim nadzorima. Članovi Upravnog vijeće će pregledati izvješća te će, ako budu spremni, o tome odmah i raspraviti. Nakon raspravljenih izvješća, Upravno vijeće će zatražiti od ravnateljice pisano izjašnjenje, rekla je u svom odgovoru Dujmović Vuković za N1.

Podsjetimo, ministrica obitelji Nada Murganić izvijestila je o preliminarnim rezultatima izvida u Centru za socijalnu skrb Zadar koji je bio nadležan za stradalu djecu s Paga.

– Na prvim preliminirarnim izvidima od strane upravnog nadzora uočeni su teški propusti u radu ravnateljice Centra za socijalnu skrb Zadar i u skladu sa završetkom inspekcijskog nalaza, zajedno s tim izvješćem koje ćemo poslati upravnom vijeću Centra, ćemo zahtijevati i da se preispita u potpunosti njezina odgovornost, rekla je ministrica, dodavši da će predložiti smjenu ravnateljice.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar