U Zadru se nastavlja sezona stand up komedije; Antena vas vodi na SplickuScenu

Stand-up sezona u Kultu i Dišpetu se nastavlja! Splitski komičari se u Zadru već osjećaju kao doma i jedva čekaju idući nastup. Nakon što je u veljači sa svojim one man showom brojne Zadranke i Zadrane nasmijao Tomislav Primorac, ožujak donosi novi show te uz tri već znana imena SplickeScene i jedno novo. Zadarsku publiku nasmijavat će Ivica Lazaneo, Josip Škiljo, Ante Travizi, a po prvi put na pozornicu Kulta i Dišpeta popet će se Vanja Dobrijević, Šibenčanin sa splitskom adresom. Vidimo se u petak 22. ožujka!

Više o komičarima:

Josip Škiljo 

Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo 

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Ante Travizi

Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

Vanja Dobrijević

Hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…
Ne voli gotovo ništa što svi drugi vole i ne prati politiku. Šuti, osim kad bi trebao. Ima nešto sijedih na glavi, ali ih ne sakriva, jer onda izgleda kao da zna o čemu priča.
Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.

UPAD: 30 kn

ONLINE PRODAJA ULAZNICA bit.ly/zdVOL3

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
– Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
– Na dan showa na ulazu od 19h

VAŽNE INFORMACIJE:
Sjedeća mjesta u klubu nisu numerirana. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.
Blagajna otvara u 19h, a show počinje u 20h

Antena vas vodi na stand-up. Dijelimo 4 (2×2) ulaznice; dvije na portalu (na našem facebooku ispod teksta označi osobu s kojom želiš ići) i dvije u eteru Antene Zadar danas u 10:20 sati. Zovite nas na 023 777-888. Sretno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...