Udruga studenata psihologije “Kasper” i ove godine održava tradicionalne besplatne pripreme za maturante iz psihologije

Udruga studenata psihologije “Kasper” i ove godine održava tradicionalne besplatne pripreme za maturante iz psihologije. To je projekt koji se već godinama održava na inicijativu studenata kako bi budućim studentima olakšali pripremu za državnu maturu.

Kao što je već poznato, državna matura je glavni akademski događaj učenika u njihovoj posljednjoj godini srednje škole koji ponekad sa sobom nosi mnoštvo stresa, frustracije i briga. Organiziranjem besplatnih priprema, maturantima je značajno olakšan taj „prvi korak“ u kretanju s učenjem, pružena im je podrška i dostupnost studenata za upite o gradivu. Svake subote u 10:00, počevši od 16.03. s poglavljem „Uvod u psihologiju“, održati će se predavanje za svaku nastavnu jedinicu koja se obrađuje u sklopu srednjoškolske nastave kombinacijom dvaju udžbenika koji su propisana literatura za državnu maturu.

Predavanja će se održavati u učionici 223 na Odjelu za psihologiju (Stari kampus) u Zadru. Za bilo kakve upite možete se javiti na e-mail psihomatura18@gmail.com , a sve obavijesti i relevantne informacije bit će objavljene na Facebook događaju


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...