Umirovljenom policajcu zapaljen je automobil jer je u emisiji “Bujica” javno prozvao Budimira Lončara?

U prostorijama PU zadarske nalazi se jedna osoba koja se dovodi u vezu s požarom na automobilu u vlasništvu 53-godišnjeg Zadranina, umirovljenog policajca.

O tome je bilo riječi na današnjoj sjednici Županijske skupštine nakon što je vijećnik MODES-a Rudolf Dvorski zatražio da županija osudi nasilje, a pogotovo ono institucionalno.

“Automobil Ive Veršića zapaljen je samo zato jer je čovjek javno govorio u emisiji “Bujica” gdje je javno prozvao Budimira Lončara prilikom čega je javno pokazao dokumente iz kojih se jasno vidi da je on bio jedan od glavnih koji su u bivšem sistemu slali domoljube u zatvor. Veršić je umirovljeni kriminalist i miran čovjek koji se bavi stočarstvom”, rekao je Dvorski.

 

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...