Vatreni otkrio kako je doktor spasio karijeru Subašiću: “Plakao mi je na telefon da mu nema pomoći”

U Zagreb je tjedan dana prije utakmice navratio i srebrni Vatreni Danijel Subašić, ali nije bio na utakmici s Azerbajdžanom, a onda logično ni na onoj s Mađarskom. Ipak, Lovre Kalinić znao je detalje njegovog dolaska pa ih je podijelio s novinarima SN-a.

“Došao je nakratko, ali morao se vratiti u Monte Carlo, na treninge Monaca. Suba i ja smo u konstantnoj komunikaciji”, rekao je vratar Vatrenih Lovre Kalinić i opisao kako je velikom prijatelju Subi pomogao kod ozljede, preporučivši mu doktora Zorana Tocilja, pišu Sportske novosti.

Spasio mu kožu

“Dao sam mu savjet jer znam da je meni taj čovjek puno pomogao kad sam imao nekih problema. Suba je bio u bezizlaznoj situaciji, plakao mi je na telefon da mu nema pomoći, ne zna što će, u klubu ne znaju što će. Rekao sam mu: “Imam čovjeka, odi do njega, vidi, ako ti može pomoći super. Neće ti odmoći.”

Hvala Bogu, terapija je dala vrhunske rezultate, vratio se sada je sve dobro. Radi se o doktoru Zoranu Tocilju. Još dok sam bio u Hajduku oporavak nam je kod njega išao ubrzano. Recimo, imao sam problem s laktom, preporučali su operaciju, ovo i ono, otišao sam kod njega i praktično sam za mjesec dana bio na terenu. Od tolikog crnila sve je ispalo super. On ima neke terapije s vitaminima, mineralima, sa svim živim. Pomogne ti,” ispričao je Kalinić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...