priopćenje

Zadarski blok: “Premijeru Plenkoviću počistite svoje dvorište od nasilnika!”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Povodom posjeta premijera Andreja Plenkovića Zadarskoj županiji, Zadarski blok poručio mu je priopćenjem da počisti svoje dvorište od nasilnika:

“Premijeru Plenkoviću,

Nadamo se da ćete svoj posjet Zadarskoj županiji iskoristiti i za aktivnu borbu zbog eskalirajućeg nasilja u našoj županiji. Kao primjer drugima i iskazivanje dobre volje predlažemo da izreknete oštre sankcije i krenete od svog dvorišta.

Dovoljno je pogledati medijske naslove da bi uvidjeli da je politička stranka kojoj ste vi na čelu generator nasilja u svakom pogledu. Neki od naslova glase: ”Tajnik zadarskog HDZ-a zatočio bivšu ljubavnicu u svome uredu”, VIJEĆE ZA PREVENCIJU KRIMINALITETA “Božidar Longin ne može biti u Vijeću jer je premlatio opernog pjevača Borisa Martinovića!”, Zadarski HDZ-ovac prebio nećaka: “Bio je pijan, majku mi je nazvao kurvom i prijetio da će nas ubiti”, a takvih naslova ima još.

Stoga Vas molimo na reakciju te da na vlastitom primjeru pokažete da osuđujete nasilničko ponašanje te da ste za nultu stopu tolerancije za nasilnike i nasilničko ponašanje. Ovim potezom bi pokazali svim budućim nasilnicima da je to neprihvatljivo ponašanje te da isto povlači kazne.

Pozivamo Vas da se javno odreknete nasilnika te učinite sve što je u Vašoj moći da iste udaljite iz javnog života kao primjer drugima.”

Povodom eskalacije nasilja reagirali smo i na Županijskoj skupštini Zadarske županije gdje smo pozvali da se ne bude dvoličan i deklarativan već smo pozvali na djelovanje izbacivanjem nasilnika iz javnog života.

Primjere devijantnog i nasilničkog ponašanja na Županijskoj skupštini Zadarske županije iznio je i Ante Rubeša.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar