Zagonetna objava Stipe Miočića; Je li revanš protiv Daniela Cormiera blizu realizacije?

Stipe Miočić i dalje čeka na svoju iduću borbu u UFC-u, za koju se nada da će biti protiv Daniela Cormiera u revanšu za titulu prvaka. Već je nekoliko puta javno prozvao DC-ja i poručio da mu je dužan revanš, no njegove riječi nisu pale na plodno tlo, ni kod prvaka, ni kod predsjednika Dane Whitea.

Stipe je često znao objaviti fotografiju iz borbe protiv DC-ja i uz nju nešto napisati. Slično je napravio i ovog ponedjeljka, ali bez teksta. Samo je napisao “SM (Stipe Miočić). Je li to možda znak da je dogovor za revanš blizu?

Miočić nedostupan zbog pregovora o meču?

Prije nekoliko dana smo pokušali kontaktirati Stipu Miočića, ali je UFC-ova glasnogovornica odgovorila da trenutno ne može davati izjave, te da čeka odgovor njegovog menadžera kada će biti u mogućnosti. Kao jedan od logičnih razloga mogli bi biti tekući pregovori oko nove borbe, odnosno da Stipe čeka da ima nešto konkretno prije razgovora s medijima, koje najviše zanima kada se vraća u kavez.

Podsjetimo, Miočić je prije osam mjeseci izgubio titulu UFC prvaka, nakon što je rekordna tri puta obranio naslov prvaka. Cijelo vrijeme ponavlja da je u treningu i spreman uskočiti bilo kada u kavez, ali inzistira na tome da to bude borba s Danielom Cormierom, piše dnevnik.hr.

Svibanj ili lipanj nameću se kao logični izbor?

S druge pak strane Cormeir želi borbu s Brockom Lesnarom, aktualnim članom WWE (kečeri) organizacije. Štoviše, Lesnar je nedavno dogovorio svoj novi nastup na Wrestlemaniji, te još uvijek nije dio sporta u kojem bi se trebao natjecati.

UFC 237 na rasporedu je u svibnju, te trenutno za glavnu borbu ima ženski okršaj za titulu između Rose Namajunas i Jessice Andrade. Tom eventu očajnički treba jedan jaki okršaj, inače bi mogao doživjeti financijsku katastrofu. Je li to event na kojem ćemo svjedočiti povratak u kavez američkog borca hrvatskih korijena?

Idući UFC 238 još nema glavnu borbu, a mjesec njegovog održavanja je lipanj.

 

View this post on Instagram

#SM

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...