Zakoračite u nove Froddo avanture; Iskoristite popust od 20% uz promo kod

Posvetili smo mjesece u stvaranje nove kolekcije i odabir najboljih prirodnih materijala, kako bi stvorili cipele koje kod djece izazivaju najljepše emocije. Svakom paru Froddo cipela posvećujemo puno pažnje, a najveći naglasak stavljamo na udobnost i kvalitetu materijala.

Froddo cipele, balerinke, tenisice i sandale smo u potpunosti obložili prirodnom kožom, kako bi stopalu pružale optimalnu klimu i prozračnost. Veći dio kolekcije Froddo cipela ima lako vadivu antibakterijsku tabanicu koja se prilagođava svakom stopalu. Svako dijete je, kao i svako stopalo, drugačije, zato određene modele  obogaćujemo s dodatnom tabanicom, tako da jedna cipela ima dvije širine. Froddo cipele imaju lagani i fleksibilni gumeni đon, koji pruža stabilnost pri svakom koraku i otporan je na klizanje.

Nekoliko različitih linija prilagodili smo svim uzrastima, stopalima i prilikama, a cipelice su spremne zadovoljiti istančan modni ukus roditelja i najzahtjevnije kriterije udobnosti svakog mališana.

Uz dječju obuću, u Froddo shopovima smo pripremili i bogatu kolekciju dječje odjeće, hrvatskih i talijanskih brandova vrhunske kvalitete. Poseban novitet je unikatna, ručno izrađena odjeća i accessories za djevojčice, hrvatskog branda Luma Šarm, koji je od sada dostupan i u Froddo shopu u centru grada, u Ulici V. Papafave 3.

Osim u centru grada, Froddo shop posjetite i u Supernova centru. Samo do 31. ožujka iskoristite popust od 20% na ukupan iznos računa, uz promo kod „MOJIH20“ na blagajni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...