4 horoskopska znaka koji vam nikad neće biti pravi prijatelji

Dok ćete neke ljude vječno obožavati zbog njihovog neiskvarenog uma i dobrote, drugi će vam se uspjeti vrlo brzo zamjeriti kada spoznate njihovo pravo lice. Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima nikad neće biti vaši iskreni prijatelji jer sve na što oni gledaju je vlastita korist.

Vodenjak

Njihova ravnodušnost brzo će vam pokazati kakvi su oni zapravo. Vodenjaci su izuzetno egoistični i nije ih briga za tuđe probleme. Ne vide ništa loše u ignoriranju pa vam se ponekad neće javiti tjednima.

Blizanci

Njima nikada ne trebate u potpunosti vjerovati. Vrlo su prevrtljivi i mijenjaju prijatelje bez previše razmišljanja. Ako im uputite kritiku ili im ukažete na neki njihov propust, vjerojatno će vas izbaciti iz svojeg života.

Strijelac

Ako netko gleda svoju korist, onda je to osoba rođena u znaku Strijelca. Ljudi se vrlo brzo vežu za njih jer su zabavni i simpatični, ali oni će vam čak i sami reći da jednostavno nisu dobri prijatelji jer ih ne zanimaju vaše priče ni problemi, njima je stalo samo do njih samih.

Djevica

Djevice su poznate po svojem naglom karakteru pa se ne trebate čuditi ako vas jedno jutro dočeka poruka kako prekidaju sve odnose s vama. Vrlo su prevrtljive i koristoljubive pa budite na posebnom oprezu s njima, piše Index.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...