Ante Fuzul na 97,2 MHz: “S porukom Glupane glupi, zabranjeno je odlaganje komunalnog otpada, vlast je povrijedila ljudsko dostojanstvo svojih mještana”

“Glupane glupi, zabranjeno je odlaganje komunalnog otpada”, poruka je koja je osvanula na tablama na nekoliko lokacija u gradu Biogradu. Postavila ih je gradska uprava.

Ante Fuzul, predsjednik Modesa Zadarske županije i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Biograda smatra kako su njome povrijedili ljudsko dostojanstvo osoba koje su, bez ikakve sumnje napravile pogrešku, no svejedno imaju pravo na neomalovažavajući nivo komunikacije.

Razgovarali smo i o drugim gorućim temama. Nedavno su započeli radovi na proširenju vrtića, a iz sustava javne nabave oporbenjaci su doznali da se Dječji vrtić Centar planira proširiti za 61,88 m2 što će građane Biograda koštati 1.147.385,75 kn (cijena s PDV-om) ili 18.542,11 kn/m2 (cca 2.500 €/m2). Zatražili su pojašnjenje navedenog projekta od gradonačelnika, jer iznos sredstava je daleko prenapuhan, tvrde.

Kako su sačuvali vezove građana od davanja u koncesiju, zašto će  građani Biograda desecima tisuća kuna financirali izgradnju nove ulice samo 10 metara dalje od postojeće ulice koja je izgrađena sa svom javnom instalacijom… Odgovore na ova, ali i brojna druga interesantna pitanja, doznajte u emisiji:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...