Cestitka_Uskrs

Antena Zadar objavljuje cjenik promocije kampanja za izbor zastupnika za Europski parlament 2019. godine

Sukladno odluci Uprave tvrtke Antenna d.o.o.  sa sjedištem u Zadru, Ivana Lucića 18c, donosimo cjenik oglašavanja izborne promocije kampanja za izbor zastupnika za Europski parlament 2019. godine.

U nastavku donosimo cjenik oglašavanja i zakupa termina za promociju sudionika predmetnih izbora u eteru radija Antena Zadar čije se zemaljsko emitiranje za Zadarsku županiju vrši na frekvenciji 97,2 MHz, a isti je dostupan i putem kabelskih operatora i stream usluge globalno.

Cjenik oglašavanja i zakupa termina – EU izbori 2019. (radio)

Odlukom Uprave tvrtke također je odlučeno da se vrijednost oglasnog prostora na portalu Antena Zadar, koji je dostupan na internetskoj adresi www.antenazadar.hr za oglašavanje predmetnih izbora, uvećava za 30 posto.

Svim kandidatima Antena Zadar će omogućiti objavljivanje plaćenih promidžbenih poruka, pod jednakim uvjetima.

Antena Zadar će osigurati da takve promidžbene poruke budu jasno odvojene od preostalog programa, tako da javnost može jasno razlučiti kako je riječ o plaćenoj promidžbenoj poruci.

Dodatne informacije kao i konkretne ponude mogu se dobiti putem emaila [email protected] ili telefonskim pozivom našeg Pozivnog centra na broj 023/777-999.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...