Aquarius na Zrću odlazi u povijest, evo koji klub dolazi na njegovo mjesto

Međunarodno poznat klub Aquarius na plaži Zrće, već će ovo ljeto ostati samo dio priča i sjećanja mnogih. Naime, nakon što su isti klub preuzeli poduzetnici Josip Klemm i Ivan Bušljeta, za nastavak poslovanja na ovoj izvrsnoj lokaciji, imaju drugačije planove.

Već ovo ljeto, svoja vrata otvara klub – Nomad.

Bit će to mjesto za ozbiljniju publiku, onu dubljeg džepa i znatno veće platežne moći od klinaca i studenata koji su dolazili u Aquarius.

Publika u tridesetim i četrdesetima ciljana je publika novog kluba, pa će i samo uređenje kluba biti dosta drugačije od sadašnjeg.

Vjeruje se kako je ovo prvi potez ka promjeni slike Zrća, kao razuzdanoj lokaciji prvenstveno namijenjenoj za zabavu mladih, no isto tako, sama plaža Zrće i njena ponuda sada će uključivati i nešto novo, čime se ostvaruje prostor za neku novu publiku.
Spomenuta dva poduzetnika, prema nekim informacijama, žele kupiti prava na franšizu najnagrađivanijeg kluba s Ibize – Space, pa bi i ovo ime moglo zasjati na novaljskoj plaži poznatoj diljem svijeta.

Dodajmo ovome kako će se prilikom uređenja kluba Nomad, voditi računa da isti bude luksuzno uređen poput popularnih klubova na grčkom Mykonosu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...