Danas u 19 sati u Krešinom domu počinje doigravanje za Zadrane, Nazor: “Nadam se jednoj dobroj predstavi košarke”

Nakon izborene pobjede na gostovanju protiv MZT Skopja za Zadrane danas počinje doigravanje domaće HT Premijer lige.

U četvrtfinalnoj seriji koja se igra na dvije pobjede odmjerit će snage s ‘Građanima’ iz Šibenika kod kojih su prije četiri dana, u posljednjem 22. kolu regularnog dijela prvenstva, pobjedom 70 – 73 izborili prvo mjesto na ljestvici HT Premijer lige, iako su Šibenčani na pogon svojih navijača pružili itekakav otpor.

Kao prvoplasirana momčad ljestvice i od ukupno osam momčadi koje će se natjecati za titulu Prvaka Hrvatske, u završnici prvenstva kroz playoff seriju dopala ih je upravo momčad iz Šibenika koja je nakon poraza od zadarske momčadi na Baldekinu zauzela osmo mjesto domaće tablice.

Zadarski strateg Ante Nazor još nakon pobjede u Šibeniku izrazio je zadovoljstvo što će se kroz četvrtfinale doigravanja plasman u polufinale tražiti kroz seriju s “Šibenkom”.

“Drago mi je što ćemo biti blizu i nećemo puno putovati. Nadam se da će partije biti zanimljive i  nadam se jednoj dobroj predstavi košarke.”

Danas nakon  ‘slavlja’ u Skopju i s ostavljenim glasnicama uz teren dvorane “Jane Sandanski”, kratko i odlučno komentirao je moguće scenarije playoff serije.

“Utakmica u Šibeniku pokazala da bez maksimalnog angažmana imamo velike probleme u igri. U suprotnome možemo u malo vremena slomiti protivnike. Na tragu toga i ove utakmice s MZT-om moramo nastojati pružati kvalitetne minute u kontinuitetu kroz ovu četvrtfinalnu seriju.” – izjavio je Ante Nazor.

Zadar će, u ulozi prvoplasirane momčadi prvenstva uoči doigravanja, biti u prednosti domaćeg terena koji im i u ovoj seriji ide na ruku. Pobjednik četvrtzavršnice između Zadra i Šibenika suočit će se s boljim iz serije između Cedevite i Vrijednosnica iz Osijeka.

Sudačko podbacivanje zakazano je s početkom u 19 sati, a ovim putem Košarkaški klub Zadar poziva sve ljubitelje košarke, simpatizere i navijače da dođu podržati domaću momčad na putu do zadnje ovosezonske prilike za trofejom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...