Daruvarac na slobodi! U istražnom pritvoru umjesto mjesec proveo tek nekoliko dana

Iako je u istražnom pritvoru trebao provesti mjesec dana, Daruvarac je danas, manje od tjedan dana nakon incidenta zbog kojeg mu je određen, izašao na slobodu!

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru objavilo je kako je 24-godišnjak povukao prijedlog za progon 32-godišnjeg Kovačevića.

– Tijekom dokaznog postupka, oštećenik je povukao prijedlog za progon te zbog povlačenja oštećenikova prijedloga nema procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka protiv osumnjičenika, a isto tako više ne postoji niti osnova za istražni zatvor zbog čega je sucu istrage predloženo ukidanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika, objavio je DORH. Zasad nisu poznati razlozi zbog kojih je 24-godišnjak povukao prijavu.

Podsjetimo, Daruvarac je prošlu subotu na terasi Yachtinga nasrnuo na 24-godišnjaka i pritom mu prijetio. Do napada je došlo navodno zbog objava koje je 24-godišnjak iznosio na društvenim mrežama vezano uz ranije događaje u kojima je sudjelovao Daruvarac. Mladić je nakon toga otišao u službene prostorije Prve policijske postaje Zadar gdje je podnio prijedlog za kazneni progon zbog osnova sumnje da mu je Daruvarac uputio prijetnje koje su kod njega izazvale strah.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...