Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte kako do minimalne zarade od 21.000 eura u Irskoj i UK

Action Recruitment je najstarija i najuglednija agencija za zapošljavanje u turističkom sektoru u Irskoj, osnovana 1974. godine sa sjedištima u Dublinu, Dubaiju i Hrvatskoj, a 11. travnja održat ćemo dan otvorenih vrata u hotelu Kolovare u Zadru od 08:00 do 18:00.

Dan otvorenih vrata služi kako bismo se naši kandidati i mi imali priliku upoznati uživo i porazgovarati detaljnije o mogućnostima rada u Irskoj i Velikoj Britaniji. Premda regrutiramo primarno u turističkom sektoru, trenutno također imamo i klijenta iz Velike Britanije koji traži njegovatelje.

Ponosni smo što godinama regrutiramo „Najbolje za najbolje“ te osim standardnih kvaliteta i uvjeta koje naši kandidati trebaju ispunjavati za određenu ulogu, cijenimo itekako i motiviranost i transparentnost koji su nam pokazatelji ozbiljnosti nečije želje za preseljenjem.

S više od 200 klijenata u Irskoj i Velikoj Britaniji zapošljavamo sljedeća radna mjesta:

·       Zamjenici generalnih menadžera

·       Voditelji hrane i pica

·       Voditelji barova

·       Voditeljii restorana

·       Supervizori svih razina

·       Kuhari svih razina

·       Spa menadžeri i terapeuti

·       Konobari, šankeri

·       Sobare/ice

·       Njegovatelje/ice

Pozivamo sve da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata kako bi upoznali naš tim.

Potrebno je donijeti:
• 2 kopije životopisa na engleskom

Vaša minimalna razina razgovora na engleskom jeziku treba biti B1.

Irska i Ujedinjeno Kraljevstvo nude vrlo konkurentne plaće čak i za one sa minimalnim iskustvom od 6 mjeseci. Na gore navedenim poslovima, zarade počinju od 21.000 eura i dosežu do 45.000 eura ovisno o dosadašnjem radnom iskustvu. Većina naših klijenata također nudi subvencionirani smještaj.

Agencija ne uzima nikakve naknade za kandidate i ugovor se potpisuje direktno s klijentom.

Tražimo strastvene, entuzijastične ljude koji na temelju etike i marljivosti traže razvoj karijere u ovoj divnoj turističkoj industriji.

Dođite nas slobodno upoznati i informirati se o mogućnostima zaposljenja u Irskoj i UK.

 

Vidimo se!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...