Dr. Jusup: “Shvatio sam da nisam dobro, ali ne želim se liječiti”

Dan nakon što je lažna medicinska sestra iz Obrovca, Veronika Pecolaj, završila na psihijatriji, čini se da je i doktor Goran Jusup očito shvatio da mora ‘predahnuti’. Doktor kojeg je zbog osebujnog izgleda i stava napustilo čak 900 pacijenata i s kojim je HZZO raskinuo ugovor, najavio je da odlazi na bolovanje.

– Shvatio sam da nisam baš dobro. Na bolovanju sam. Ne želim se liječiti jer je multipla skleroza neizlječiva bolest. Razočarao sam se. Više nemam volje ni stan čistiti. Ja sam to sve sam održavao i čistio, kao i obiteljsku kuću u Starigrad Paklenici – rekao je dr. Jusup za 24sata dodavši da će tužiti HZZO.

Podsjetimo, u Provjerenom Nove TV objavljena je priča o liječniku Jusupu iz Obrovca i njegovoj medicinskoj sestri koja zapravo nikad nije završila medicinsku školu i nije kvalificirana za taj posao. U ordinaciji dr. Jusupa u Obrovcu pacijenti su već prijavljivali nepravilnosti.

Njegovu ordinaciju napustilo je oko 900 pacijenata u samo nekoliko mjeseci, te ih je sada oko 400.

Veronika je, osim što je očito psihički bolesna, i osoba s intelektualnim poteškoćama, a Jusup ju je navodno izvukao iz psihijatrijske bolnice i zaposlio u svojoj ordinaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...