Ekipa KKOI Zadra ostvarila svoju desetu pobjedu uz samo jedan poraz u sezoni!

Zadrani su u Kostrenu stigli sa 6 igrača što nije uobičajeno za njih no spriječeni dolaska bili su Ive Anić – Ivičić te Slobodan Vulić. No zadarskoj ekipi to nije predstavljalo nikakav problem te su rutinski „riješili“ utakmicu.

Već u prvoj četvrtini su Zadrani pokazali da nema popuštanja te su održavali visoki ritam svih 40 minuta. Nakon prvih 10 minuta Zadrani su već imali dvoznamenkastu prednost od +10 (6 – 16). U drugoj četvrtini Kostrenjani su povezali redove no nedovoljno da se priblize aktualnim prvacima, te se na veliki odmor otišlo sa 19 – 36. U trećoj četvrtini razlika se samo povećala te je ostalo samo pitanje sa kolikom razlikom će na kraju slaviti Zadrani. U posljednjoj četvrtini Zadrani su ipak stali na kočnicu te je u zadnjoj četvrtini Kostrena odnijela pobjedu 18 – 13, što nas dovodi do ukupnog rezultata 45 – 68.

KKOI Zadar su u ovoj pobjedi predvodili Darijan Jančijev koji je upisao dvostruko dvocifreni učinak (double–double) sa 16 poena te 19 skokova, Alen Bračanov sa također 16 poena i 11 asistencija, Ivica Žagar sa 15 poena, Ante Rubeša sa 13 poena, te Ivan Hromin sa 8 postignutih koševa. Kod domaćina najbolji je bio Vrzić sa 12, Milinović sa 10 te Deranja sa 10.

Iduće kolo KKOI Zadar dočekuje KKI Vukove i KKI Zagreb, utakmice koje će uvelike utjecati na konačni poredak. Utakmice se igraju u nedjelju 07. Travnja, 2019. u hramu košarke, dvorani Jazine s početkom u 13 30 h. Pozivamo Vas da dođete u što većem broju te pomognete KKOI Zadru u naumu da obrani naslov prvaka Hrvatske!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...