nikad prežaljena "igračka"

Grdović opet nabavio crveni Ferrari, nadamo da ovaj put neće tako brzo otići u “staro željezo”

Antena Zadar
Tamni način

Naš legendarni pjevač Mladen Grdović osim sto je dobar pjevač, dobar je i zabavljač.

Novinske stupce često puni dogodovštinama koje se najčešće događaju pod utjecajem bevande, ali publika mu i to prašta. Zapravo, sve nas iznova uvijek dobro nasmije, najviše zahvaljujući iskrenosti kojom gotovo nikad ništa ne demantira.

Tako su ga “pod gasom” uhvatili kako priznaje da je mu je omiljeni grad vinograd, on se našalio sobom i snimio pjesmu istog naslova i sadržaja.

Kada je slupao skupocjeni Ferrari, objavio je singl u kojem otvoreno kaže “Vozim ja na gažu tristo na sat, pije Ferrari al pijem i ja”. Upravo je ova dogodovština ono s čime ga, kada izuzmemo njegov neupitni status kralja dalmatinske glazbe, najčešće povezujemo. Grdi je otvoreno priznao kako je osim Ferrarija slupao dva Mercedesa i Porsche, ali Ferrari je Ferrai.

Čini se kako njegova ljubav za slupanim limenim ljubimcem nikada nije bila prežaljena, pa je nabavio novu igračku. Ili posudio. Još uvijek ne znamo. Ali današnja fotografija Mladena u jarko crvenom dobro znanom automobilu potvrda je kako ne može odoljeti luksuznim stvarima.

Nadamo se samo da ovaj put neće tako brzo otići u “staro željezo”.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar