Horoskop za svibanj za svih 12 znakova

Ovaj svibanj će za neke znakove biti prilika za uživanje, a neki će ga doživjeti kao punog prepreka. Oni koji imaju povoljne aspekte neka uživaju, a ovi drugi neka prepreke dožive kao priliku za rast.

Ovan

Položaji planeta u svibnju doprinijet će oštrijem umu i jasnijem fokusu, ali obiteljske obveze mogle bi vas udaljiti od osobnih planova. Ali ne izbjegavajte izazove i ne pokušavajte izbjeći dužnosti. Moglo bi se dogoditi da se probude neka stara sjećanja iz djetinjstva što može biti ograničavajuće. Međutim do kraja lipnja mnogi obiteljski problemi mogli bi se razjasniti i donijeti veliko olakšanje. Ako sada i postoje zapreke, uskoro stiže trenutak kada ćete opet krenuti naprijed.

Bik

Sretan rođendan najstabilnijim pripadnicima zodijaka. Ovo je doista vaš rođendanski mjesec i to znači da ne samo da slavite poseban dan, nego i poseban mjesec. Planetarne pozicije sada su obećavajuće, a svjesnost je ključna riječ za nadolazeću godinu. Okolnosti će biti takve da ćete biti otvoreni prema novim iskustvima na polju odnosa. To znači da će svi vaši odnosi (intimni, prijateljski, poslovni, odnos prema samima sebi) poprimiti novo značenje. Putovat ćete i mnogo naučiti na tom putu. Ako ne putujete onda se dragi Bikovi upišite na neki tečaj jer je ovo vrijeme za učenje.

Blizanci

Je li to vaš novac, moj novac ili naš novac? Ta se pitanja vama dragi Blizanci vrti u glavi. Budući da vama novac služi kao mentalni poticaj, mogli biste razmislite da ga ovaj mjesec upotrijebite na neki drugi način. Zatvorite oči i osluhnite što vam vaša nutrina poručuje. U svakom slučaju razmislite o novom pristupu i upotrebi materijalnih resursa.

Rak

Može se činiti da život podsjeća na stijenu koja blokira izlaz i drži vas zarobljene. Ovo je dobro vrijeme za procjenu proteklih mjeseci i prilika da se zapitate što ste postigli i kojim novim vještinama ste ovladali. Život nekad može biti poput utega, ali upravo uteg podsjeća da ste tu i da ste živi. Mudrost koju ste stekli neka vam sada da poticaj da kažete s ponosom “to sam ja”.

Lav

Za vas lavove ovaj mjesec će biti u znaku prijateljstva. Povežite se sa starim prijateljima i budite otvoreni za stvaranje novih. Nemojte previše birati. Radije ostanite otvoreni i dopustite drugima da vas odaberu jer oni vam dolaze kao učitelji, iako nisu svjesni svoje uloge. Osim toga, otvorite se grupnim aktivnostima. Možda ćete se ponašati kao vođa, ali koristite zlatno pravilo: ljubite bezuvjetno i zapamtite, da  biste bili voljeni, morate voljeti.

Djevica

Ako pitate bilo kojeg umjetnika kako slikati, prvi savjet će biti da se odmaknete od patna i nađete točku na koju ćete se fokusirati. Djevice vaša točka fokusa ovaj mjesec treba biti odustajanje od pritužbi i vođenja ispraznih razgovora s različitim ljudima. razgovarajte sa stručnjacima. Sada ne možete previše učiti ili putovati predaleko. Vaš um je poput središnje centrale do lipnja. Tražite istinu. Ono što ste pronašli su boje i nijanse koje ispunjavaju vaše platno života. Lijepo.

Vaga

Nakon 18. svibnja 2019. imat ćete priliku putovati unatrag. Iako će vam se neće ispočetka čini tako vi ćete ući u neku vrstu iskustva Alise u zemlji čudesa. I kao Alisa Vage vi ćete kročiti same. Bit će pitanja. Trebam li uzeti plavu pilulu ili crvenu pilulu? Trebam li slijediti bijelog zeca ili stajati na mjestu? Do kraja lipnja, jednostavno ćete shvatiti, kao i Alice, da je moć uma jednako velika kao vaša mašta i prilagodljivost.

Škorpion

Ako nitko ne gleda i znate da neće biti osude, hoćete li se opustiti, zaplesati ili zapjevati, igrati se. Škorpioni ovaj mjesec trebali biste posvetiti upravo tome – igri. Ovaj mjesec u život vam mogu doći novi prijatelji, ali i novi ljubavnici. Vratite svoj mladenački sjaj. Kao dodatna napomena – pred kraj mjeseca imat ćete više novca na raspolaganju pa je sada vrijeme da napravite svoju listu želja.

Strijelac

U ovom trenutku se to možda ne vidi jasno, ali ono što činite sada omogućit će vam uspjeh u poslu kasnije. Aktivirajte svoja poznanstva i ako naiđete na izazove znajte da će se okrenuti u vašu korist. Važne osobe za karijeru kontaktirajte nakon 10. svibnja, što više budete ostvarili kontakata više ćete zaraditi. Vaši partneri vam sada donose nagrade i darove. Svakako izrazite svoju zahvalnost na poseban način.

Jarac

Potražite gurua ovog mjeseca, prepoznat ćete ih jer će on ili ona odisati očiglednim dostojanstvom i psihološkom snagom. Oni će zrcaliti odgovornost prema životu istovjetnu vašoj. U tom odnosu moći ćete osloboditi svoje unutarnje dijete. S druge strane, ova veza će vam omogućiti da i vi postanete guru nekom mlađem ili manje iskusnom od sebe. Prije kraja mjeseca, napravite pauzu; čak i stijena ima koristi od promjene krajolika, s vremena na vrijeme.

Vodenjak

Rijeka života nastavlja se kretati u neizvjesnim tokovima. Te nesigurnosti donose frustracije i zbunjenost. Ali kada vam se dragi Vodenjaci nešto ne sviđa onda upravo tumora postojati neka božanska poruka. Ako sebi dopustite da budete osjetljivi, meki, prozirni, pomalo zbunjeni, emocionalno ranjivi i prijemčivi, vi ćete napraviti kvantni skok u novi svijet. Jednom kada ste tamo, možete dovesti druge do novih sloboda. Nije li to vaš život?

Ribe

Za vas će svibanj biti poput vožnje balonom iznad mirnog mora. Nemojte se žaliti, stenjati i oplakivati. Umjesto toga uživajte jer ste u zvjezdanoj milosti. Sve to će vam omogućiti da na površinu izađu vaša kreativnost i intuicija. Budite iskreni i priznajte si da se zapravo nemate na što žaliti, piše Miss7.

 

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...