Ispadamo li ili ostajemo u ABA ligi? Nazor: “Bitno je samo možemo li mi pobijediti sami sebe, onda ćemo lako s MZT-om!”

Zadarska momčad otputovala je u Sjevernu Makedoniju gdje će protiv MZT Skopja, u drugoj kvalifikacijskoj utakmici ABA lige svim snagama nastojati vratiti seriju u Zadar, kroz eventualnu treću odlučujuću utakmicu.

Još prije samog ogleda u posljednjem kolu domaćeg prvenstva protiv Šibenika sav fokus bio je usmjeren, ponovno na ovo gostovanje.

Podsjećamo trener Nazor, poput pravog profesionalca i bez obzira što Zadrane očekuje teži put od prvotne strategije, vidi ‘svjetlo na kraju tunela’.

„Koliko god situacija bila teška, jer treba pogledati istini u oči, mi se trebamo boriti dokle god ima šanse. Na tragu toga ja se pripremam za tu utakmicu i tako ću pokušati pripremiti i momčad. Nebrojeno puta nakon kolapsa moja bi ekipa reagirala dobro i idemo u Skopje odlučni da seriju vratimo u Zadar. Momčad je mobilizirana i zaista smatram da smo se sada dodatno ujedinili i na tu kartu ćemo igrati. Pitanje je samo možemo li mi pobijediti sami sebe. Kad riješimo to pitanje onda ćemo lakše pobijediti MZT. Ja se ne predajem, već sam to rekao, tražim svjetlo za koje ću se uhvatiti i ne odustajem. Mislim da drugog puta nema. Vidim to svjetlo i u svojim igračima.“ – poručio je ranije na konferenciji za medije zadarski strateg.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...