Lidija Bačić pozirala s Antom Gotovinom i zahvalila generalima što prepoznaju njezino domoljublje

Pjevačica je proteklog vikenda odradila nastup za 25. obljetnicu 81. gardijske bojne brigade u Virovitici. Lidija Bačić, koja često naglašava svoje domoljublje, odmah se pohvalila snimkama i fotkama na društvenim mrežama, a posebno je izdvojila fotografiju s generalom Antom Gotovinom.

‘Susret s velikim generalom Antom Gotovinom’, napisala je Lidija Bačić pored fotografije i dodala da joj je bila čast pjevati za hrvatske branitelje, s kojima je također pozirala.

Pohvalila se i fotografijom poklona (značka Hrvatskog generalskog zbora) koji je dobila, a koju je stavila kao profilnu sliku na Instagramu. ‘Na koncertu za 81. gardijsku bojnu brigadu dobila sam ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje’, poručila je.

‘Ne krijem svoje domoljublje i ne koristim ga za samopromociju, nego je ono konstanta. Moje profilne slike na društvenim mrežama godinama su obilježene hrvatskom zastavom, često u prigodnim prilikama ili za Dan državnosti pjevam našu himnu, a u kolovozu pjevam sa svojim bendom kao ponosna Splićanka i Hrvatica na velikom koncertu za Dan pobjede u Kninu’, svojedobno je izjavila pjevačica, piše tportal.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...