Luka odigrao 300 utakmica za Real: “Želim ih još barem 100”

Sedam godina, četiri Lige prvaka, četiri klupska Mundijala, tri europska Superkupa, jedna Primera, jedan Kup kralja, dva španjolska Superkupa i… 300 utakmica za Real Madrid. To je – Luka Modrić!

Ikona Reala i svjetskog nogometa u nedjelju je, na Bernabeu u 3-0 pobjedi nad Athletic Bilbaom, po 300. put zaigrala u bijelom madridskom dresu iz kojeg je prošlog ljeta uskočio u vatrene kocke, došao do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom pa onda i do Zlatne lopte… 300 utakmica za Real odigrao je: najbolji nogometaš na svijetu!

O Modrićevom zasluženom ugledu u najvećem klubu na svijetu svjedoči potez Realovog predsjednika Florentina Pereza koji mu je osobno došao čestitati u svlačionicu. Čestitati i uručiti prigodni dres: sa prezimenom Modrić, ali i brojem 300 umjesto mitske ‘desetke’. U 300 utakmica za Real Madrid Luka Modrić je zabilježio fascinantne 202 pobjede, a sve te godine kreirajući Realovu igru najbolji nogometni arhitekt na planeti ‘usput’ je za Los Blancose zabio i 17 golova.

Luka je jubilej začinio asistencijom iz kornera za 2:0, za drugi gol Karima Benzeme:

U svlačionici se Modrić fotografirao sa suigračima, poklonio dres u kojem je igrao, ali štitnike na kojima je slika njegove obitelji nije dao nikome, uz osmijeh komentirajući: “To su za mene najvažnije osobe na svijetu”.

LM 10… Veliki, grandiozni nogometaš. Najbolji na svijetu. U najvećem klubu na svijetu. Hrvatski velemajstor: Luka Modrić, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...