Miočić završio prireme za meč, nismo ga vidjeli još od kada ga je nokautirao Cormier

Bivši UFC prvak Stipe Miočić će ovog vikenda napokon nastupiti u jednom dvoboju. Nažalost, neće se raditi o povratku u UFC-ov Octagon koji svi tako željno iščekujemo. “Vatrogasac” će nastupiti u svom Clevelanduu posebnom ekshibicijskom “grappling” dvoboju.

Miočića tamo čeka Aaron Howard, ljubičasti BJJ pojas i aktivni policajac. Tako da bi ovaj “grappling” dvoboj zapravo trebao biti obračun vatrogasca i policajca. Ovo za Howarda neće biti prvi nastup na priredbi “Fight 2 Win”. Ranije je nastupio na “Fight 2 Win 41 eventu”, a tamo je svladao Anthonyja Santiaga odlukom sudaca.

Američko-hrvatski teškaš je na svom Instagramu objavio fotografiju kojom je zaključio pripreme za meč protiv Howarda. Bivši UFC borac rijetko trenira u kimonu, no na fotografiji ga gledamo upravo u “gi-ju” sa svojim trenerom, prenosi FightSite.

“Sjajan trening danas! Ne mogu dočekati da nastupim u borbi ovog vikenda i to još za vrlo plemenitu svrhu. Sva zarađena sredstva idu fundaciji za poginule vatrogasce”, napisao je Miočić uz fotografiju.

Stipu u MMA akciji nismo vidjeli još od UFC-a 226 kada ga je nokautirao Daniel Cormier i uzeo mu pojas prvaka u teškoj kategoriji. “Vatrogasac” od tada javno i prilično glasno agitira za revanš s DC-jem, koji bi se možda mogao dogoditi krajem ljeta ili početkom jeseni. No, za sada nema nikakvih službenih potvrda da će to zaista tako i biti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...