Modrić dio nevjerojatnog transfera koji će odjeknuti svijetom

Posljednjih dana vrlo je prometno na Santiago Bernabéuu. Realov predsjednik Florentino Pérez i trener Zinedine Zidane rade na igračkoj križaljci za sljedeću sezonu.

Tijekom ljetnog prijelaznog roka u Realovu svlačionicu treba stići nekoliko zvučnih imena što bi uz postojeći kadar igrača sljedeće sezone vratilo momčad u utrku za trofejima.

No čini se kako se Luka Modrić ne uklapa u shemu francuskog trenera, piše portal Diaro.gol:  ‘Hrvatski veznjak i osvajač Zlatne lopte nije u planovima Zinedinea Zidanea’.

Izvor blizak klubu navodi kako francuski trener želi na ljeto dovesti Paula Pogbu ili Christiana Eriksena. Florentino Pérez zalaže se za ozbiljne rezove u momčadi, a želja mu je iz Intera dovesti Maura Icardija koji osim što je ostao bez kapetanske vrpce, izgubio je i povjerenje kod navijača. Madriđani bi ga mogli dovesti za 80 milijuna eura.

Realov šef upravo u ovome vidi priliku ponuditi Modrića plavo-crnima, koji su već lani pokušali dovesti hrvatskog kapetana. Pérez za Hrvata traži 40 milijuna eura. Mnogi su mišljenja kako Icardi u ovom trenutku nije potreban Realu. Čeka se Zidaneov potez.

No Madriđani su prije nekoliko dana pokazali interes za Lukom Jovićem. Neki igrači, među kojima su bili Sergio Ramos i Asensio, razgovarali su s Realovim predsjednikom i istaknuli kako bi srpski reprezentativac, koji je trenutačno na posudbi u Eintrachtu iz Benfice, bio najbolje rješenje za kraljevski klub. Ljetni prijelazni rok bit će zanimljiv, piše večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...