Modrić odigrao jednu od najgorih utakmica otkad je u Realu; Bijesni Zidane ne može vjerovati

Luka Modrić bio je jedan od najlošijih pojedinaca na travnjaku tijekom razočaravajućeg poraza od otpisanog Raya Vallecana ove nedjelje, a Zinedine Zidane nakon susreta nije htio braniti niti njega niti suigrače.

Naš 33-godišnji reprezentativni kapetan nije imao svoj dan ove nedjelje, na gostovanju Reala kod pretposljednjeg Raya Vallecana, u utakmici koja je probudila nadu malom klubu da bi možda ludom serijom pobjeda mogao u završnici sezone ipak izboriti opstanak.

Golom iz penala Embarbe u 23. minuti Rayo je osvojio tri boda, a zvijezde Reala još jednom potvrdile da su otpisale ovu sezonu i jedva čekaju godišnji odmor na trećem mjestu Primere, s kojeg se ne mogu pomaknuti u posljednja tri kola.

Posebno slab na travnjaku bio je upravo Modrić koji je odigrao jednu od svojih najlošijih utakmica otkad je u Realu. U prvih 37 minuta izgubio je čak sedam lopti, a nije bilo puno bolje ni u nastavku susreta, piše tportal.hr.

Zinedine Zidane bio je bijesan nakon ovog poraza.

‘Uvijek ću braniti svoje igrače, ali ne i danas. Ne možemo tako igrati, ali i ja sam odgovoran,’ naglasio je strateg Reala pa zaključio:

‘Ništa nismo napravili. Ni u duelima, ni po pitanju trčanja. Ljutit sam i ispričavam se navijačima, kao i upravi kluba.’

Do kraja sezone Real još igra s Villarrealom, Sociedadom i Betisom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...