Najveći naivci horoskopa; Jeste li među njima?

Svakome se dogodi da ‘padne’ na foru, bude prevaren i nasamaren, ali ova tri horoskopska znaka najlakovjernija su, “prevesla” ih tko stigne.

Vaga

Možda će vam biti teško povjerovati, ali znak koji uvijek proučava, važe, odlučuje cijelu vječnost, ipak može biti prevaren. Vage naime – kasno pale. Potrebno je samo da ih zbunite žurbom, da ne stignu promisliti, i kupit će sve što im pokušate prodati. Uzmemo li u obzir da većina prevaranata svoje žrtve uglavnom i hvata na brzinu – Vage su idealne za ‘preveslavanje’.

Ribe

Budući da veći dio života provode u svom svijetu, Ribe su potpuno ranjive u svakodnevnim prevarama, onima koje bi i djeca pročitala. Najčešće će nasjesti na financijske prevare jer žele laku lovu. Najgore od svega je što će foru koju im je netko prodao, oni pokušati prodati svojim prijateljima kao – pravu stvar.

Bik

Teški osobenjaci koji još teže grade odnose s ljudima često nasjednu na fore jer su – usamljeni. Koliko su oprezni kad je u pitanju trošenje novaca, toliko su neoprezni kad je u pitanju ljubav. Zaljubljeni Bikovi ne pitaju koliko nešto košta. Istu foru kupit će nebrojeno puta, samo ako je drugačije upakirana, piše N1.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...