Nakon nepunih godinu dana Zadar je “izgubio” popularnu O’Haru

Popularna pizzeria O’Hara, nakon Zagreba i Rijeke, prije nepunih godinu dana otvorila je svoja vrata u Zadru, u prostoru bivše Gagice na Boriku.
Kako je vlasnik O’Hare u metropoli svojim famoznim pizzama jako brzo osvojio nepca svih istinskih gurmana, vijest je ovo koja je eksplodirala u zadarskoj javnosti.

Danas, tik pred početak sezone, promijenjen je natpis na restoranu. Tablu s imenom brenda O’Hara zamijenila je ona s imenom Congo.
Ivan Jurjević, koji je svojedobno ušao u suradnju s Marinom Vanjakom te u Zadar doveo pravu napuljsku pizzu, vlasnik je zadarskog Congo bara, što je odmah dalo naslutiti da vlasnik restorana ostaje isti, ali brend odlazi.

Više o razlozima, doznajemo od samog Jurjevića.

Na pitanje je li izgubio prava ili odustao od O’Hare kazuje nam kako ovdje nije bila riječ o franšizi. On je Vanjaka jedino kupio prava na izgradnju peći od gline iz vulkana Vezuva, zbog koje je “O’Harina” pizza toliko jedinstvena.

Ako nije došlo do poslovnog razilaženja ili problema, zašto nije zadržao ime popularne zagrebačke pizzerije koja postaje sve ozbiljniji lanac? Kazuje nam kako svoj restoran misli dalje graditi kroz brend Congo, već poznat u zadarskim krugovima i samim time ništa manje značajan od onog najbolje hrvatske pizzerije napolitanskog stila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...