Nastavlja se promjenjivo vrijeme s kišom i grmljavinskim pljuskovima, a onda će zapuhati bura

U srijedu će od jutra na zapadu zemlje biti pretežno oblačno, a povremeno i kišovito. U Slavoniji i Baranji u prvom dijelu dana bit će i sunca, ali rano ujutro i magle. Na Jadranu će i dalje biti promjenjivo i nestabilno, a od jutra su mogući pljuskovi, povremeno i grmljavinski. Temperatura će iznositi od sedam stupnjeva u gorskom dijelu do najviše 14 na jugu.

U središnjoj Hrvatskoj za srijedu je najavljena jača kiša, a povremeno će u ovom dijelu biti i jaki grmljavinski pljuskovi. Temperatura će biti od 13 do 15, ali istočnije i do 18 stupnjeva.

Kišit će i na istoku, ali jači i obilniji pljuskovi stići će samo u zapadnu Slavoniju. Temperatura će također biti viša nego u središnjem dijelu, do 20 stupnjeva.

Jaki pljuskovi neće zaobići ni gorsku Hrvatsku, a na Jadranu će tek povremeno zagrmjeti uz mogući pljusak. Zapuhat će i jugo,a prosječna temperatura iznosit će 15, u gorju devet do 13 stupnjeva.

U Dalmaciji će u južnom dijelu poslijepodne biti mogući jači grmljavinski pljuskovi i oborine. Puhat će umjereno jugo, a najviša temperatura iznosit će između 14 i 17 stupnjeva.

Sljedećih nekoliko dana na kopnu nećemo vidjeti previše sunca. Uz kišu i pljuskove, osobito jake u četvrtak i petak, spustit će se i temperatura pa će tako u petak u gorju biti i snijega.

Na Jadranu promjenjivo, ali ipak uz povremena sunčana razdoblja. Temepratura se ovdje neće previše mijenjati, a od četvrtka će zapuhati umjerena bura, donosi dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...