Cestitka_Uskrs

Navijači Zadra objavili video: “Policija je pendrekom tukla i cipelarila maloljetnika”

U sklopu 21. kola HT Premijer lige, Zadar je u Jazinama sinoć ugostio Škrljevo. Utakmica je nakon dvadesetak minuta prekinuta nakon što su na tribinama upaljene baklje, a teren je zasut papirima, zbog čega nije bilo moguće igrati.

Prekid je trajao pola sata, a Zadar je slavio s rezultatom 86: 75.

Kako je objavljeno u opisu videa na Facebook stranici “KK Zadar fans”, sukob policije i navijača nastavio se i nakon utakmice.

“Još jedno u nizu iživljavanja hrvatske policije nad navijačima. U prvom videu možete vidjeti kako dvojica policajaca pendrekom tuku i cipelare maloljetnu osobu koja bespomoćno leži na podu. U drugom videu možete vidjeti policajca koji hoda uz maloljetnu osobu i u jednom trenutku mu prilazi s leđa i pendrekom ga udara po glavi. Dodajmo kako je u drugom videu policajac ženskoj osobi koja je snimala video rekao, citiramo: “esan ti reka da maknes taj mobitel”, potom ju je uhvatio za ruku i gurnuo mobitel iz ruke.

“Sigurnost i povjerenje” opet pokazuje svoju moć. Umjesto pametnijeg posla, njihov glavni problem su navijači”, stoji u objavi na Facebooku.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...