Nazor uoči utakmice na Baldekinu: “Očekujem jednu užarenu atmosferu, pravo navijanje s obje strane i jedan pravi dalmatinski derbi”

Košarkaši Zadra ponovno će na Baldekinu protiv Šibenika tražiti inspiraciju za odlučujuću utakmicu protiv MZT Skopja, a ujedno i prolaz u polufinale doigravanja PH.

Onaj najvažniji dvoboj Zadar očekuje u utorak, 30. travnja kada će u majstorici kvalifikacija za ABA ligu ugostiti sjevernomakedonsku momčad, ali svakako sve će oči biti uperene i na ovaj ogled vrijedan ulaska u polufinale u kojoj ih, u slučaju plasmana, očekuje zagrebačka Cedevita.

Iako je Zadar u prvoj utakmici odigranoj prošli tjedan na domaćem terenu i bez doprinosa Luke Žorića i Vladimira Dašića do pobjede došao bezbolno, Šibenčani su ipak pokazali kako se ne predaju lako.

Trener Zadra Ante Nazor pozitivno je nastrojen je uoči utakmice sa Šibenikom.

„Očekujem jednu užarenu atmosferu, pravo navijanje s obje strane i jedan pravi dalmatinski derbi. Moramo biti pravi, proširiti rotaciju igrača, zadržati energiju otpočetka do kraja i nastojati ritmom slomiti protivnika kojeg izuzetno respektiram. Šibenik se u protekle dvije utakmice koje smo odigrali međusobno pokazao kao respektabilan protivnik koji može odgovoriti na sve zahtjeve koje jedna utakmica nosi sa sobom. Tim više to nam je jedan dodatan motiv, jedno gostovanje, jedna atmosfera i prava generalna proba pred majstoricu protiv MZT-a u utorak.“ – poručio je uoči današnjeg ogleda.

Utakmica na Baldekinu počinje u 19 sati. Podsjetimo i kako je došlo do izmjene termina utakmice protiv MZT-a, koja je na rasporedu u utorak u dvorani Krešimira Ćosića, pa se umjesto od 17 susret održava od 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...