Ne, njima ćaća ne radi na Narodnom trgu, oni su samo jako bezobrazni vozači koji smatraju da su iznad zakona

Dok MUP s jedne strane najavljuje rigoroznije kazne za one vozače koji prebrzo voze ili ne vežu pojas, za ova dva eklatantna primjerka vrsnih sudionika u prometu, teško da će se naći slovo zakona koje će spriječiti ovakav bezobrazluk.

Naime, na prvom slučaju Citroena vidimo kako ga je vozač ili vozačica, poprilično drsko, parkirao, skoro, između dva vozila s malo većim razmakom, što je dotični iskoristio za ugurati svog limenog ljubimca. Za ovog vozača možemo slobodno reći kako ga zaboli neka stvar za prolaznike koji bi u ovom slučaju trebali zaobilaziti cijelo vozilo, ili možda preskakati preko brodova.

Svakako je za osudu to što pauk služba nije uočila ovaj bezobrazluk u parkiranju, te istoga opelješila po novčaniku. Ionako proračunu nedostaje sredstava, posebice onom gradskom.

Drugi primjer je zapravo jedan od onih kojima se ne možemo načuditi, ma koliko ih zapravo puta vidjeli da se opet i opet ponavljaju. Vozilo na Kalelargi – po tko zna koji put koristimo ove tri riječi u ovakvoj konstrukciji izjave. Nebrojeno, slažemo se.

No, ipak, tu nije slučaj da je u novčaniku plava iskaznica pa se može što se poželi, već samo jako puno bezobrazluka i potpuni izostanak bontona. O konkretnoj kulturi bolje da ne govorimo, sami su sve pokazali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...