NK Zadar proslavio svoj 74. rođendan, do nedjelje 15 posto popusta na sve službene artikle kluba

Nogometni klub jučer je proslavio svoj 74. rođendan.

Skromno, kako i priliči aktualnoj situaciji, ali ponosno s obzirom na sve ono što je dao gradu Zadru, Hrvatskoj i nogometu općenito.

Od tog 26. travnja 1945., kada je u ratom potpuno razorenom gradu, na pobudu pokojnih Stanka Klarina, Krsta Petanija, Ljube Magaša i Ljudevita Baučića, u društvenoj prostoriji iznad bivše kavane Central osnovano Fiskulturno društvo Zadar, počela se pisati nova stranica bogate zadarske sportske povijesti.

Čestitke su nam danas, mahom preko društvenih mreža, stigle sa svih strana Hrvatske i svijeta. Od Australije do Kanade, od Kine do Francuske, od juga Dalmacije do Slavonije. Rođendansku objavu na instagramu su “lajkali” i svjetski viceprvaci Luka Modrić, Danijel Subašić, Dominik Livaković, uz Subinu poruku: “Sretan rođendan prvoj ljubavi!”

Među čestitarima su se našli i mnogi bivši igrači, poslovni partneri te prijatelji iz drugih zadarskih klubova poput ŽNK Donat, KK Diadora, KKOI Zadar…

Tehnički partner, Jako Hrvatska, uz čestitku je objavio i rođendanski popust pa tako na web shopu do nedjelje možete kupiti sve službene artikle NK Zadra uz 15 posto popusta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...