Od danas najekskluzivniji radijski zvuk u eteru Antene na 97,2

Jeste li danas na 97,2 MHz ili na našem streamu, aplikacijama i playerima zamijetili nešto drugačiji, bogatiji, puniji zvuk?

Riječ je o nastavku iznimno dobre suradnje s tvrtkom Radiocomm iz Buzeta, koja je od početka rada našeg radija zadužena za prije os i odašiljanje programa, a sada i za njegov zvuk.

Koristeći posljednju generaciju Omnia sound procesora, Antena Zadar u eteru zvuči uistinu nadmoćno kada je kvaliteta i dinamičnost zvuka u pitanju, kazao nam je Damir Totman, vlasnik tvrtke Radiocomm.

Kontinuiranim ulaganjem i težnjom da se koncesijsko područje pokrije što kvalitetnijim signalom, prvenstveno, zatim kvalitetnim zvukom koji će nas razlikovati od drugih, a tada i kvalitetnom glazbom te drugačijim pristupom slušatelju, naš se radijski kanal u vrlo kratkom roku smjestio u sam vrh po slušanosti na gradskom području, mada je također ne zanemariva činjenica da se jednako često i kontinuirano slušamo i diljem županije pa i na najsjevernijem otoku naše regije – Pagu.

Vrijedni dečki iz Radiocomm-a tijekom vikenda su izvršili nadogradnju dijela studijske opreme koja nam je omogućila ovako urban, i da ne bi bili skromni, realno – najbolji zvuk na našem radijskom tržištu.

Dobra suradnja naše medijske kuće i tvrtke Radiocomm nastavit će se i u budućnosti, na svim planovima širenja našeg poslovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...