Od Ivice Kostelića do golmana austrijske nogometne reprezentacije na Falkensteiner Punta Skala triatlonu

Rekordan broj natjecatelja obilježit će ovogodišnje izdanje Falkensteiner Punta Skala triatlona, a među njima bit će i skijaške legende Ivica Kostelić, Reinfried Herbst i Klaus Kroll te golman austrijske nogometne reprezentacije, Otto Konrad.

Ivica Kostelić plivat će u štafeti na svom prvom triatlonu, a jaka konkurencija bit će mu štafetna trojka pod imenom Austrijske legende, koju čine skijaši Reinfried Herbst i Klaus Kroll te Otto Konrad, golman austrijske nogometne reprezentacije. Falkensteiner Punta Skala Triatlon postaje prava zvijezda na svjetskom triatlonskom nebu. Njegovo šesto izdanje održava se 11. svibnja na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, u atraktivnoj okolici Falkensteiner odmarališta Punta Skala u Petrčanima, u suradnji s TZ Zadarske županije, TZ Grada Zadra i TZ Grada Nina.

”Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je sport iznimno važan, a triatlon je postao naš zaštitni znak. Ove godine imamo i 9-dnevni Zadarhalf triatlon trening kamp koji počinje 4. svibnja pod vodstvom Dejana Patrčevića, dvostrukog Ironman Kona WC PRO pobjednika i nositelja rekorda hrvatskog Ironmana“, poručuju iz Falkensteinera.

Prvenstvo Hrvatske u srednje dugoj disciplini uključuje i štafetu koja se sastoji od 1900 metara plivanja, 90 kilometara vožnje bicikla i 21,1 kilometar trčanja. Riječ je o najzahtjevnijoj disciplini u kojoj će se okušati vrhunski profesionalci i oni najizdržljiviji. Tu su još i discipline namijenjene sportašima različite fizičke spremnosti i uzrasta. Profesionalni atletičari, ali i amateri, izazov mogu potražiti u trčanju dionicom uz more dugoj pet kilometara. Najmlađi sportaši zabavit će se u Akvatlonu s 50 metara plivanja i 500 metara trčanja, a za najizdržljivije i najbolje i ove godine bogate nagrade osigurali su Falkensteiner, Decathlon, SAUCONY i Olival.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...