Odjelu pedijatrije 23.500 kuna od Tuna, Sushi & Wine Festivala

Tuna, Sushi & Wine Festival imao je uz ostalo i humanitarnu notu.

Sav prihod od prodaje bonova za hranu i piće u sklopu Gastro pijace na Trgu Petra Zoranića, prikupljen u razdoblju od 6. do 12. ovoga mjeseca, doniran je danas Odjelu pedijatrije zadarske Opće bolnice.

Turistička zajednica grada Zadra ovom prilikom posebno se zahvalila Klasteru marikulture – grupaciji uzgajivača tune i to tvrtkama Jadran tuna, Pelagos net farma, Sardina, Kali tuna i Cromaris te zadarskim restoranima Groppo, Turisthotel, Kornat, Kraljevski vinogradi, Foša, Dva ribara, 4 kantuna, Bruschetta, Stipe, Skoblar i Harbor Cookhouse Club i Ilirija Biograd. Za uspješno ostvarenje donacije također su zaslužni vinari, i to Mas Vin Polača, Vinarija Biograd, Kraljevski vinogradi, Vina Vrsaljko, Poljak vina, Badel, Škaulj, Karaba, Anić, Degarra, Fiolić te tvrtke Ilirija Biograd, Maraska, Metro i Tvornica kruha Zadar koje su donirale namirnice za potrebe organizacije Gastro pijace i cijelog festivala.

Voditeljici Odjela pedijatrije zadarske Opće bolnice, dr. Sanji Delin, donaciju u iznosu od 23.500,00 kuna, koja će se utrošiti za kupnju suvremenog ultrazvučnog uređaja za Neuropedijatrijsku ambulantu, uručio je direktor Turističke zajednice grada Zadra, Mario Paleka.

“Iznimno smo sretni i ponosni što uspješnu manifestaciju Tuna, Sushi & Wine Festival  završavamo na zaista najljepši mogući način – donacijom. Ovom donacijom Turistička zajednica grada Zadra želi dati svoj doprinos u pružanju boljih i naprednijih zdravstvenih usluga, s ciljem unapređenja i razvoja zdravstvenih usluga za svoje sugrađane u gradu Zadru” – izjavio je direktor Turističke zajednice grada Zadra, Mario Paleka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...