Popularna stranica narugala se s Modrićem, fanovi odgovorili: “Nemate pojma o nogometu!”

Dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nakon završetka prošlog Svjetskog prvenstva kupio redom sve žive nagrade, drugi su nogometaši mogli samo gledati i negodovati (Griezmann).

No, za ovu sezonu Modrić nagradu gotovo sigurno neće dobiti. Real Madrid spreman je za rekonstrukciju pod Zidaneom, a hrvatska reprezentacija nakon svjetskog srebra ušla je u krizu najprije kroz Ligu nacija, a onda i u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, donosi vijesti.hr.

Ipak, nije Luka zaslužio da ga popularna sportska stranica SportBible na Međunarodni dan šale 1. travnja objavi na svom Facebooku s natpisom: “Prisjetimo se kad je France Football proslavio 1. april u prosincu.”

Naravno, France Football već godinama dodjeljuje Zlatnu loptu koja je krajem prošle godine završila u rukama hrvatskog veznjaka.

Fanovi stranice su, naravno, odmah napali administratore. Mate Prnjak je napisao:

“Znači, polufinale vas još boli?” Jakov Čulo komentirao je da je engleska parola “It’s coming home” puno bolja šala, a čak su se i neki engleski nogometni fanovi složili da SportBible zapravo “nema pojma o nogometu”.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...