interesantno

POSLUŠAJTE Bosutski bećari i Tomislav Bralić spojili klapu i tamburicu u singlu “Tko si ti”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Nema osobe koja nije pjevušila poznatu skladbu “Sad kada došla si” Bosutskih bećara kada je ugledala svjetlo dana. Puno zanimljivosti se veže za ovu pjesmu. Kao prvo, Bosutski bećari su pokrenuli vrlo uspješan trend spajanja bećara i galeba, odnosno tamburice i klapa.

Ova pjesma je i prva u trilogiji,a nakon nje je nastala “Moje sve”. I jedna i druga pjesma su polučile veliki uspjeh i kod publike, ali i na svim top ljestvicama su držale visoka mjesta.

U prvoj pjesmi “Sad kada došla si” naglasak je bio na upoznavanju i trenutku kada su se mladić i djevojka prepoznali, zaplet se nastavio na sljedećoj pjesmi “Moje sve” u kojoj je par skupa i sretni su i zaljubljeni, a u pjesmi “Tko si ti” on se našao u situaciji da ju gleda i ne može vjerovati da je ona stvarna – i u tom trenutku se pita „Tko si ti“ i je li moguće da postoji.

Autor ove fantastične trilogije je Marko Zeljković – Zelja, svestrani autor koji je ostvario brojne uspješne suradnje kroz snimanje spotova ili autorskim pjesmama s brojnim glazbenicima na našoj sceni. I u ovoj pjesmi kao autor aranžmana i producent mu se pridružio Branimir Mihaljević s kojim je puno puta surađivao.

Marko Zeljković – Zelja smatra da su pjesme toliko popularne jer slave sretnu ljubav, ovdje nema slomljenih srca nego se u ljubavi uživa i divi joj se. A svima nam nedostaje sretnih završetaka.

U pjesmi “Tko si ti” svoj pečat je dao i karizmatični Tomislav Bralić svojim osebujnim i prepoznatljivim vokalom.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar