Prenoćio u postaji; 43-godišnjak zaustavljen u BMW-u s 2 promila alkohola u krvi

Tijekom razdoblja od 05. do 07. travnja 2019. godine, policijski službenici PU zadarske proveli su pojačane aktivnosti nadzora i vozila i vozača u cestovnom prometu te su  kontrolirali 351 vozila i vozača, a poduzeli su 148 represivnu mjeru.

Alkotestirano je 159 vozač, od kojih je njih 7 bilo pod utjecajem alkohola, 84 vozača je prekoračilo propisano ograničenje brzine, 2 vozača su nepropisno pretjecali, 26 vozača nije poštivalo prometni znak, 6 ih je vozilo bez zaštitnog pojasa, 2 vozača je koristilo mobitel u vožnji.

Iz prometa je isključeno 8 vozača. U tom su se vremenu dogodilo 11 prometnih nesreća, u kojima je 1 osoba smrtno stradala, 1 osoba je zadobila teške tjelesne ozljede  i 2 osobe su zadobile lake tjelesne ozljede.

U nedjelju, 06. travnja oko 22 sata u Vukovarskoj ulici u Zadru, zatečen je 43-godišnji vozač kako upravlja BMW-om (ZD) pod utjecajem alkohola od 2,00 g/kg. Vozač je smješten u prostorije PU zadarske do otriježnjenja. Protiv 43-godišnjeg vozača podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...