Projekt vrijedan 9 miljuna eura; Kamp na Boriku imat će 5 zvjezdica, saune, bar, bazen…

Luksuzni kamp s pet zvjezdica na Boriku radit će cijelu godinu. Novi je to Falkensteinerov projekt vrijedan 9 miljuna eura

Jedinstven položaj, izuzetan dizajn, Wellness Spa centar sa saunama, uslugama masaža, tretmana lica i tijela te posebnim tuševima “doživljaja”, vanjski bar, bazen s odvojenim bazenom za djecu i dva tobogana, animacija za djecu, moderno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to je i dog friendly…

Falkensteiner Premium Kamp Zadar nešto je uistinu posebno za sve one koji uživaju u kampiranju.

Luksuzni kamp imat će pet zvjezdica, 375 smještajnih jedinica od čega 276 parcela, 86 mobilnih kućica i 13 glamping jedinica, a smješten je u mirnom parku unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže na više od jednog kilometra. Svoje će prve goste primiti ovoga ljeta.

”Ovo je svakako novost u turizmu, mi ga predstavljamo kao Premium City Camp zbog specifičnosti lokacije, vrlo je blizu gradu, što ga čini jedinstvenim, imat će brojne dodatne sadržaje, vrhunsku uslugu na razini pet zvjezdica te će biti otvoren cijelu godinu. Jedna od ključnih stvari je što je kamp dio turističkog naselja Borik, koje 12 mjeseci u godini uvijek ima jedan otvoren hotel”, poručuju iz Falkensteinera.

Projektirao ga je poznati arhitekt Robert Bezdikian, vodeći računa i o konceptu zelenila i recikliranju otpada, odnosno održivom razvoju. Uz brojne mogućnosti za aktivan odmor, vodene sportove, izlete, ni djeci ni tinejdžerima u kampu neće biti dosadno. Za njih će biti pripremljeni posebni programi i atrakcije – dobro je to poznat Falkensteinerov koncept – savršen odmor za cijelu obitelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...