zbog odgovora iz ureda gradonačenika

Prosvjedni skup; Autobusi u ponedjeljak neće voziti od 10 do 11 sati

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Nakon što je iz Ureda gradonačelnika Grada Zadra na ponovljeni zahtjev predstavnika Sindikata, za povećanjem osnovice plaće radnicima Liburnije d.o.o. Zadar minimum 10% i dr., stigao odgovor da nema mogućnosti u ovom trenutku za povećanje plaće radnicima Liburnije d.o.o. Zadar, sindikalni predstavnici radnika Liburnije d.o.o. Zadar, SPIVH-a, TU SSSH Zadar i podružnice SPIVH-a pri Liburniji d.o.o. Zadar., odlučili su organizirati i započeti sa sindikalnim i pravnim aktivnostima, do ispunjenja zahtjeva radnika i Sindikata.

U ponedjeljak 08. travnja 2019. godine bit će organizirana obustava prometa na gradskim i prigradskim linijama u Zadru u vremenu od 10,00 do 11,00 sati, a obustavi prometa, uz članove SPIVH-a i druge radnike Liburnije d.o.o. Zadar, priključiti će se i članovi Udruge Sindikata vozača i prometnih radnika (USVPRH),

S prosvjedom upozorenja radnika Liburnije d.o.o. Zadar, na Autobusnom kolodvoru u Zadru, u skladu s Zakonom.

Ukoliko ni nakon toga radnički i sindikalni zahtjevi za povećanjem osnovice plaće i dr. ne budu prihvaćeni, nastaviti će se i intenzivirati sindikalne aktivnosti iz tjedna u tjedan, do ispunjenja zahtjeva.

Prilikom organiziranja obustave prometa, a potom po potrebi i daljnjih sindikalnih akcija, molimo građane Grada Zadra koji koriste gradski i prigradski prijevoz, za razumijevanje i podršku, budući da se te sindikalne akcije organiziraju u cilju opravdanih radničkih i sindikalnih zahtjeva za povećanjem plaća radnicima Liburnije d.o.o. Zadar i dr., a da smo prethodno pokušali riješiti probleme putem dijaloga sa čelnicima Grada Zadra i Uprave Liburnija d.o.o. Zadar.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar