Ryanair otkrio koja su sjedala u njihovim zrakoplovima najbolja i zašto

Prošle je godine ovaj avioprijevoznik promijenio pravila o ručnoj prtljazi, odnosno, uveo naplatu za ručnu prtljagu od 10 kilograma, koja je prije bila u cijeni karte, piše Večernji.

No, kod ovog se niskobudžetnog avioprijevoznika sada gotovo sve dodatno naplaćuje, osim ručne torbice koju možete imati sa sobom u kabini, no unutar određenih dimenzija.

Tako na letu nećete dobiti niti hranu niti piće, ako to, naravno, ne platite po propisanom cjeniku. A kada već plaćate, onda vjerojatno to želite i dobiti što prije?

Kako biste zaista i dobili naručeno u što kraćem roku, iz tvrtke otkrivaju kako ćete biti u “prednosti” ako sjedite u određenom redu. Tako, primjerice, ako sjedite u prvom, drugom ili 33. redu, vaša će narudžba stići znatno prije nego onima u drugim redovima, objavljeno je na službenoj stranici avioprijevoznika.

Ako vas muči nedostatak prostora i želite imati više mjesta za noge tijekom leta, onda biste trebali birati sjedala u redu 16. i 17.

A ako ste i rezervirali i platili željeno sjedalo, dobit ćete i mogućnost besplatnog check-in-a i do 60 dana prije leta, navode iz tvrtke.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...