Slavni Brazilac jednom rečenicom objasnio zašto je Modrić najbolji na svijetu

Heurelho Gomes, nekadašnji golman Tottenhama, a danas vratar Watforda, dao je intervju za brazilski ESPN, u kojem je ispričao anegdotu vezanu za Luku Modrića.

Gomes je branio vrata Spursa od 2008. do 2014., a jedan dio karijere dijelio je svlačionicu s najboljim nogometašem svijeta za 2018. godinu.

Brazilac je rekao da je Modrić bio jedan od rijetkih igrača kojem se nije svidio način igre koji je forsirao tadašnji menadžer Harry Redknapp, a kazao je i kako ga nije iznenadilo to što je Modrić lani poharao sve svjetske individualne nagrade.

“Nije me iznenadilo jer je uvijek bio drugačiji. Najčešće Redknapp nije želio igrati kroz posjed lopte. Ja sam morao uzeti loptu i napucati je na Petera Croucha. Kada sam došao ovdje, imao sam teškoće u prilagodbi. Stigao sam iz Brazila, gdje se igra tehnički potkovan nogomet, pa sam igrao u Nizozemskoj, gdje se također igra tehnički i golmanu je zabranjeno ispucavati. U Tottenhamu je bilo drugačije. Ako sam želio igrati, a ne samo ispucavati, trener je znao divljati. Modrić bi mi samo došao i rekao: ‘Ne ispucavaj loptu. Dodaj je meni i ja ću se za nju pobrinuti.’ Ja bih mu dodao loptu i on je ne bi izgubio”, rekao je 38-godišnji veteran, koji je u dresu brazilske reprezentacije skupio 11 nastupa, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...