SplickaScena; Antena vas vodi na stand-up komediju “Samo jedan Dalmatinac”

Stand-up comedy ponuda u Zadru živnula je zadnjih nekoliko mjeseci zahvaljujući redovnim gostovanjima Splićana. SplickaScena ima šest rezident komičara, a jedan od njih će prvi put u Varoši izvesti svoj One Man Show. To je već peti show ove sezone u Kultu & Dišpetu, gdje će u subotu 13. travnja Zadranke i Zadrane u solo aranžmanu nasmijavati komičar kojeg su već upoznali kroz dvije dalmatinske stand-up comedy večeri – Josip Škiljo!

“Samo jedan Dalmatinac” je stand-up comedy show u kojem će samo jedan komičar u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.

U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš – ‘ko se tuče, taj se voli, a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvati zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.

Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?

Pitanja je mnogo, a on je samo jedan… Dalmatinac.

Stoga ne propustite sat i pol smijeha uz Škiljine baze ove subote! Cijena ulaznice je 30 kn, a ulaznice su dostupne online na www.entrio.com i na Entrio fizičkim prodajnim mjestima u gradu.

ONLINE PRODAJA ULAZNICA

bit.ly/zdSKILJO

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA

Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1)
Na dan showa na ulazu od 19h

Antena vam poklanja 4 (2×2) ulaznice. Sve što trebate učiniti je ispod teksta na našoj Facebook stranici označiti osobu s kojom želite ići.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...